Участь у вебінарі

    13 жовтня 2022 року працівники КУ "Центр надання соціальних послуг" Брусилівської селищної ради прийняли участь у  вебiнарі  «Життєстійкість та подолання наслідків війни:  6 каналів, що наповнюють силою». Програма реалізується в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини. На вебінарі були розглянуті наступні теми:  Що таке  життєстійкість, які фактори на неї впливають; Чи це вроджена риса чи її можна розвивати; Як підвищити якість життя розвиваючи свою життєстійкість. Дякуємо за надану можливість долучитися до заходів!

Дієва підтримка внутрішньо переміщених осіб

    Брусилівська територіальна громада уже в перші тижні з початку введення в Україні воєнного стану прийняла вісім тисяч внутрішньо переміщених осіб. Це були жителі Києва та області, а також з Харківської, Донецької, Луганської та інших областей. Вони поселялись у родичів, знайомих, друзів, а також в оселях жителів громади, які мали змогу надати прихисток.

Знай свої права: кредити

Трапляються випадки, коли людина оформлює кредит, а потім життєві обставини змінюються – і потреба в кредитних коштах відпадає. У такому разі можна відмовитися від кредиту.

ЗА ТИЖДЕНЬ СТАРТУЮТЬ АУКЦІОНИ З ПРИВАТИЗАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА НА ЖИТОМИРЩИНІ

Фонд державного майна України та його регіональні підрозділи продовжують роботу щодо посилення курсу на приватизацію об’єктів державного майна з метою ефективного залучення інвестицій та збільшення бюджету країни, що посилює економічну безпеку України в цей нелегкий час.

Державна стратегія забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року.

    Для реалізації Державної стратегії забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2030 року важливо підвищувати рівень правової обізнаності населення щодо різних форм і проявів дискримінації, домашнього насильства та насильства за ознакою статі, наявних механізмів захисту від дискримінації та насильства.

Відвідування внутрішньо переміщених осіб

   06 жовтня працівниками відділу соціального захисту населення Брусилівської селищної ради спільно з працівниками служби соціальної роботи  КУ «ЦНСП» Брусилівської селищної ради було відвідано внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Брусилівської селищної територіальної громади для виявлення потреб зазначених осіб.