Зустріч з представниками  «Жіночого інформаційно-консультативного центру»

  08.09.2022 року відбулася зустріч представників «Жіночого інформаційно-консультативного центру» зі старостами селищної ради, працівниками центру надання адміністративних послуг Брусилівської селищної ради, відділу соціального захисту населення, КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради з питань інформаційних заходів та надання гуманітарної допомоги жінкам та дівчаткам як жителям громади так внутрішньо переміщеним особам.

 LUMOS

   Вже вдруге  впродовж дії воєнного стану в Україні представники Міжнародної благодійної організації Люмос (Lumos) здійснили робочий візит до Брусилівської селищної ради для надання підтримки внутрішньо переміщеним особам та іншим сім’ям з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах. Одним з напрямків діяльності цього формування якраз і є благодійна підтримка таких осіб/сімей. Так у  червні цього року її отримали  252 дитини, з яких  133 дитини з багатодітних сімей, 66-внутрішньо переміщених, 18 дітей з інвалідністю, 29 дітей- сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються в  сім’ях опікунів та дитячому будинку сімейного типу, 6 дітей-вихованців закладів інституційного догляду, які під час дії воєнного стану перебували у біологічних сім’ях.

Майстер-клас по виготовленню маскувальної сітки. Долучайтеся!

 Сьогодні в фойє селищного Будинку культури працівники КП "Добробут" селищної ради встановили каркас для виготовлення маскувальної сітки. А завідуюча Соловіївським сільським клубом, волонтер Наталія Антоненко провела майстер-клас, на якому не тільки теоретично пояснила порядок розмітки і снування ниток на каркасі, а й практично продемонструвала весь процес виготовлення маскувальної сітки, яка так потрібна нашим захисникам.

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: ОСОБЛИВОСТІ СКЛАДАННЯ ПРОЄКТІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ НА 2023 РІК

  Експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» підготували огляд основних показників та роз’яснення для органів місцевого самоврядування щодо особливостей складання проєктів місцевих бюджетів на 2023 рік.

Культурний фронт триває...

  Культурний фронт триває... Запрошуємо вас відвідати одну з найкращих краєзнавчих світлиць громади. Зокрема, колекцію різноманітних ляльок-мотанок виготовлених руками керівника народного фольклорно-етнографічного колективу "Здвижаночка", директора Покришівського сільського Будинку культури Ліни Гудзь.

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ: В ГРОМАДАХ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ РОЗПОЧАВ РОБОТУ ПРОЄКТ USAID «ГОВЕРЛА»

       02 вересня 2022 року Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») офіційно розпочав партнерство з 40 громадами Житомирської, Закарпатської, Одеської та Рівненської областей. Голови громад та Керівник Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Габріель Абрагам підписали Угоди про наміри.

Відбулося засідання конкурсної комісії на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров'я Брусилівської селищної ради

  05.09.2021 відбулося засідання постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я Брусилівської селищної ради.