Відділ державної реєстрації  актів цивільного стану у Житомирській області  повідомляє, що  у зв’язку із звільненням посадових осіб Брусилівського  відділу державної реєстрації  актів цивільного стану у Житомирському районі,  фактично припиняється можливість отримання мешканцями громади послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану на території громади, таких як державна реєстрація народження фізичної особи та її походження, розірвання шлюбу, зміни імені, смерті, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання, видача повторно свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, прийняття документів для проставлення на них апостиля для подальшого використання в іноземних країнах тощо.

Фото без опису

Для отримання вказаних вище послуг мешканцям Брусилівської селищної територіальної громади необхідно буде звертатись до найближчого відділу в межах існуючого адміністративно-територіального устрою: Коростишівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) адреса: 12501, Житомирська область, Житомирський район, м. Коростишів, вул. Соборна Площа, 18, телефон: (04130) 5-23-23; 096-890-78-30 електронна пошта: vcs@ks.zt.drsu.gov.ua

Звертаємо увагу, що на період дії воєнного стану громадяни мають право  звернутись  до будь-якого  відділу  державної реєстрації  актів цивільного стану за їх вибором на території  України.