ОГОЛОШЕННЯ

        Попільнянське відділення АТ "Житомиргаз" повідомляє, що 28.04.2022 року   з 8-00 год. до 17-00 год. в с.Пилипонка буде відсутнє газопостачання в зв'язку з проведенням  регламентних робіт по заміні ГРП на ШРП.

Увага! В Хомутці та Краківщині буде припинено газопостачання

   Попільнянське відділення АТ «Житомиргаз» повідомляє, що 20.04.2022 року з 8-00 год. до 17-00 год. 21.04.2022 року в року в селі Хомутець та села Краківщина буде відсутнє газопостачання в зв’язку з проведенням регламентних робіт по заміні ГРП на ШРП.

Про встановлення на території Брусилівської селищної ради ціни для населення на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальними підприємствами селищної ради

   1. Рішення виконавчого комітету селищної ради від  02.02.2022 № 780 «Про встановлення на території Брусилівської селищної ради ціни для населення на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальними підприємствами селищної ради:

Відкрито новий приміський автобусний маршрут

    Рішенням виконавчого комітету селищної ради від  02.02.2022 № 805 «Про затвердження мережі приміських автобусних маршрутів загального користування на території Брусилівської селищної ради», відкрито новий приміський автобусний маршрут загального користування на території Брусилівської селищної ради  «Лазарівка – Осівці».

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території садибної житлової забудови по вул. Шепетчука в с. Соловіївка Житомирського району Житомирської області.