УВАГА ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНІ ПРЕДМЕТИ!

  До вибухонебезпечних предметів відносяться   різноманітні боєприпаси, які випадково знаходять на   землі у лісі, на полі після розмиву грунту дощовими   водами, на дні річок, проте частіше - у грунті.       Це авіаційні бомби, артилерійські снаряди,   інженерні та артилерійські (мінометні) міни,   фугаси,  гранати та патрони.

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

                            До уваги жителів району !  У газеті «Відродження» та на сайті Брусилівської селищної ради  в розділі «Регуляторна політика» (https://brusylivska-gromada.gov.ua ) буде оприлюднений проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення виконавчого комітету селищної ради «Про затвердження  тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міському автобусному маршруті № 1 у смт Брусилів «вул. Весняна-Лікарня»».

Увага! Відключення газопостачання

    Попільнянське відділення АТ "Житомиргаз" повідомляє, що 11.05.2022 року   з 8-00 год. до 14-00 год. 13.05.2022 року в с.Нові Озеряни буде відсутнє газопостачання в зв'язку з проведенням  регламентних робіт по заміні ГРП на ШРП.

ОГОЛОШЕННЯ

        Попільнянське відділення АТ "Житомиргаз" повідомляє, що 28.04.2022 року   з 8-00 год. до 17-00 год. в с.Пилипонка буде відсутнє газопостачання в зв'язку з проведенням  регламентних робіт по заміні ГРП на ШРП.