Оголошується конкурс на заміщення посади бібліотекаря бібліотеки-філіалу села Осівці

    Відповідно до Закону України «Про культуру», Прикінцевих положень Положення про порядок призначення керівників установ та закладів культури, що перебувають у комунальній власності Брусилівської селищної ради за результатами конкурсу, затвердженого 13 сесією Брусилівською селищною радою восьмого скликання від 24.09.2021 №584, оголошується конкурс на заміщення посади бібліотекаря бібліотеки-філіалу села Осівці, яка є структурним підрозділом  Брусилівської центральної універсальної публічної бібліотеки імені Г.М.Ткаченка.

Оголошення про проведення громадських слухань в Соловіївці

   Відповідно до статті 13, пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про громадські слухання на території Брусилівської  селищної об’єднаної  територіальної громади, затвердженого рішенням 9 сесії селищної ради 7 скликання від 10.08.2017  № 261 відбудуться громадські слухання щодо перейменування  вулиць в с. Соловіївка. Датою проведення громадських слухань визначити  16 листопада  2021 року о 13:00 год. в адміністративному приміщенні селищної ради за адресою: с.Соловіївка, вул. І.Франка, 2. Ініціатором громадських слухань є  Брусилівська селищна рада.

Увага! Важлива інформація

  У зв'язку з із захворюванням працівника Брусилівської ДПІ на COVID-19  та проведенням карантинних заходів з метою запобгання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби у центрі обслуговування платників Брусилівської ДПІ, пропонуємо обмежити доступ відвідувачів до приміщення сервісного центру.   

Про скликання чергової п’ятнадцятої сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

     Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 24 листопада  2021 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради відбудеться чергова п’ятнадцята  сесія селищної ради восьмого   скликання.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

  Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території на вул. Тихонова, в с. Хомутець, Житомирський район, Житомирської області.  

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території на вул. Косарєва, в с. Cоловіївка, Житомирський район, Житомирської області.