Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за межами с. Йосипівка, Житомирського району, Житомирської області.  

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території на вул. Чернівецька, в с. Привороття, Житомирський район, Житомирської області.  

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Колгопна в с. Лазарівка на території Брусилівської с/р Житомирського р-ну.  

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території на вул. Гур’єва, в с. Морозівка, Житомирський район, Житомирської області.  

Про скликання  чергової   шістнадцятої  сесії Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

  Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відбудеться чергова шістнадцята сесія селищної ради восьмого   скликання  10 грудня  2021 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Через портал Дія люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру

  Завдяки спільній роботі Мінсоцполітики та Мінцифри з цифровізації державних послуг у сфері соціального захисту від сьогодні через портал Дія люди зможуть отримати ще 7 послуг соціального характеру. Про це повідомила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час презентації Мінсоцполітики спільно з Мінцифрою нових послуг у Дії, пов’язаних із соціальною та пенсійною сферами.