Фото без опису

  22 лютого 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  вісімдесяте  позачергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

   На розгляд позачергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 4 питання.        

                                                          

Порядок денний:

  1. Про взяття на облік  гр. Вяткіної М.А., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  2. Про взяття на облік  гр. Дим’яненко О.І., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  3. Про взяття на облік  гр. Гречко В.Ю, як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  4. Про внесення змін до Списку осіб, які перебувають на обліку, як такі, що потребують житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.

 

 

 

Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради