Триває флешмоб "Україна починається з мене"

 Продовжується  флешмоб «Україна починається з мене» і ми чекаємо фото озеленених та заквітчаних територій біля ваших підприємств, установ, вулиць та приватних осель на адресу відділу культури, туризму та ЗМІ Брусилівської селищної ради kulturabsr@gmail.com.

Відбудеться урочиста хода з нагоди 60 років повного канонічного видання Біблії у перекладі Івана Огієнка на українську мову

   12 червня 2022 року відбудеться урочиста хода з нагоди 60 років повного канонічного видання Біблії у перекладі Івана Огієнка на українську мову. Захід розпочнеться біля обійстя Івана Огієнка о 13.00, а продовжиться біля  Брусилівського історичного музею імені Івана Огієнка.

Зберігання трудових книжок під час воєнного стану

  Війна диктує роботодавцям особливі вимоги до зберігання документів, зокрема трудових книжок. Цілком зрозумілі побоювання співробітників щодо надійності такого зберігання, враховуючи те, як швидко й жахливо розвивалися події на початку російської агресії. Що з цього приводу говорить законодавство?

Пророча картина Олексія Макаренка

  Культурний фронт триває... У сюжеті розповідь директора музею "Дивосвіт Олексія Макаренка" Олени Косарчук про картину художника Олексія Макаренка "Ой, у лузі червона калина...", яка ілюструє відому козацьку пісню, котра стала гімном боротьби Збройних Сил України та духовним гімном українського народу під час війни. Син Олени Миколаївни сьогодні боронить нашу державу.

 Культурний фронт триває...

   Культурний фронт триває... Героїня нашого сюжету Людмила Царук, аматорка Дивинського сільського Будинку культури, багатодітна мама чотирьох дітей: Марійки, Максима, Тимофія і Марка. Дітки також беруть активну участь у масових заходах, які проходять в Дивині. А чоловік і тато цієї творчої сім'ї захищає нашу державу в Збройних Силах України.