Фото без опису02 серпня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  шістдесят сьоме  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 73 питання.                                                                

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про  виконання   Комплексної    програми розвитку фізичної культури і спорту для дітей шкільного віку та молоді на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки за звітний період 2022-2023 року.
  2. Про роботу служби у справах дітей Брусилівської селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  3. Про виконання Програми підтримки фермерських та особистих селянських господарств Брусилівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки за звітний період 2022-2023 року.
  4. Про роботу комісії з житлових питань при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період  2022-2023 року.
  5. Про роботу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  6. Про затвердження плану проведення заходів на території Брусилівської селищної територіальної громади  з відзначення Дня Державного Прапора України, 32-ї річниці незалежності України та Дня селища Брусилів.
  7. Про затвердження Рішення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради від 14.07.2023 № 3.
  8. Про внесення змін до складу Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії   торгівлі людьми на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  9. Про внесення   змін  до  складу  Координаційної    ради   з  питань   охорони дитинства   та  підтримки сім’ї.
  10. Про внесення змін до складу Мультидисциплінарної  команди з надання соціальних послуг.
  11. Про внесення змін до складу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  12. Про внесення  змін  до  складу  адміністративної   комісії  при  виконавчому комітеті селищної ради.
  13. Про внесення змін до складу розрахунково–аналітичної групи Брусилівської субланки Житомирської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Житомирської області.
  14. Про внесення змін до складу місцевої державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  15. Про внесення змін до Переліку формувань цивільного захисту Брусилівської селищної територіальної громади.
  16. Про внесення змін до складу Робочої групи з питань дотримання законодавства щодо розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Брусилівської селищної ради.
  17. Про внесення змін до Переліку спеціалізованих служб цивільного захисту Брусилівської селищної територіальної громади.
  18. Про внесення  змін  до  складу комісії  щодо  розгляду  заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради.
  19. Про внесення змін до складу комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради.
  20. Про внесення змін до складу комісії з формування, уточнення, перевірки та надання пропозицій стосовно потреби, щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті селищної ради.
  21. Про внесення змін до складу постійно діючої Робочої групи з питань співробітництва територіальних громад та розвитку Брусилівської селищної територіальної громади.
  22. Про внесення змін до складу постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Брусилівської селищної ради.
  23. Про внесення   змін   до складу комісії з житлових питань  при виконавчому комітеті селищної ради.
  24. Про внесення змін до складу комісії з питань інвентаризації житлових приміщень та майна, які належать на праві користування або власності дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті селищної ради.
  25. Про внесення змін до складу комісії з питань евакуації при виконавчому комітеті селищної ради.
  26. Про внесення змін до комісії з обстеження стану жилих будинків (жилих приміщень).
  27. Про внесення змін до складу Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Брусилівської територіальної громади.
  28. Про внесення  змін  до  складу комісії  з питань ТЕБ  та НС при виконавчому комітеті селищної ради.
  29. Про внесення  змін  до  складу  комісії  з  питань   захисту   прав   дітей   при виконавчому комітеті  селищної ради.
  30. Про внесення змін до складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту  дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
  31. Про надання грошової допомоги на поховання членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
  32. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  33. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  34. Про затвердження Порядку взаємодії відділу  «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради з структурними підрозділами, старостами Брусилівської селищної ради з питань надання адміністративних послуг та порядку проходження документів.
  35. Про внесення змін до Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження  підприємницької  діяльності на  території  населених  пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  36. Про внесення змін до Правил розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  37. Провнесення змін до Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, що розташовані на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  38. Про затвердження Порядку розміщення об’єктів пересувної та дрібної стаціонарної мережі з надання послуг у сфері відпочинку і розваг.
  39. Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  40. Про внесення змін до Положення про комісію з питань евакуації при виконавчому комітеті селищної ради.
  41. Про внесення змін до Положення про консультаційні пункти з питань цивільного захисту.
  42. Про внесення змін до Плану реагування на надзвичайні ситуації на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  43. Про внесення змін до Положення про розрахунково–аналітичну групу Брусилівської субланки Житомирської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Житомирської області.
  44. Про внесення змін до Положення про Брусилівську субланку Житомирської районної ланки  територіальної  підсистеми  єдиної державної системи  цивільного захисту Житомирської області.
  45. Про призначення відповідальних осіб за ведення військового обліку та дублера.
  46. Про створення Координаційного центру підтримки цивільного населення при виконавчому комітеті селищної ради.
  47. Про  призначення уповноважених осіб по оформленню державних соціальних допомог, субсидій, інших видів допомог.
  48. Про реєстрацію Яременка П.В. помічником дієздатній фізичній особі Гарасимчук О.О., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  49. Про розгляд заяви ФОП Потійчук Наталії Олександрівни  щодо можливості розміщення тимчасової споруди за адресою: смт Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 36.
  50. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна  розташованого за адресою: с. Високе, вул. Комінтерна, 24-а.
  51. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: с. Лазарівка, вул. І.Франка, 76.
  52. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою:с. Покришів.
  53. Про упорядкування адреси 2/3 частини житлового будинку розташованого за адресою: с. Костівці, вул. Шевченка, 34.
  54. Про доцільність цілодобового перебування дитини, позбавленої батьківського піклування Пастрами О.О. в  закладі інституційного догляду та виховання дітей.
  55. Про доцільність цілодобового перебування дитини, позбавленої батьківського піклування Сябро О.С. в  закладі інституційного догляду та виховання дітей.
  56. Про доцільність цілодобового перебування дитини, позбавленої батьківського піклування Кошмак І.В. в  закладі інституційного догляду та виховання дітей.
  57. Про надання дозволу гр. Попковій І.М. на вчинення правочину щодо обєктів нерухомого майна право користування якими мають малолітні діти.
  58. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Кислицького Ю.П.
  59. Про надання дозволу органу опіки та піклування Брусилівської селищної ради на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини Віленської Є.О.
  60. Про взяття на квартирний облік Голеню Г.О.
  61. Про затвердження  поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води абонентами Приворотського комунального підприємства «Комунальник».
  62. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині надання дозволу та видачі ордера на видалення зелених насаджень.
  63. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині надання матеріальної та грошової допомоги жителям громади.
  64. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної радив частині надання пільг щодо сплати за житло, комунальні послуги, тверде паливо і скраплений газ особам з інвалідністю І-ІІ групи по зору та членам їх сімей, які не проживають разом з ними незалежно від виду житла чи форми власності на нього.
  65. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної радив частині звільнення членів сімей загиблих під час участі в АТО/ООС, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України  - мешканців Брусилівської селищної ради, від сплати за житлово-комунальні послуги (в т.ч. відшкодування витрат за придбання твердого палива і скрапленого газу).
  66. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині погодження щодо розміщення об’єктів торгівлі (незалежно від форм власності суб’єкта торгівлі) на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  67. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині надання дозволу на розроблення/внесення змін/затвердження містобудівної документації.
  68. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині видачі/продовження дії/внесення змін та переоформлення дозволів на розміщення зовнішньої реклами.
  69. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині надання дозволів на розміщення тимчасових споруд.
  70. Про затвердження інформаційної та технологічної карток адміністративної послуги, яка надається через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині надання дозволу на розміщення малих архітектурних форм.
  71. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.
  72. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині присвоєння поштових адрес.
  73. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки.

 

 

Секретар виконавчого комітету

селищної ради