Запрошуємо на зустріч з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

    13 грудня на 12-у годину до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобильської трагедії» на традиційну зустріч з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС запрошуємо всіх, хто брав участь в проведенні заходів по ліквідації страшних наслідків чорнобильської катастрофи у 1986-1989 роках, всіх, хто постраждав внаслідок «мирного» атому. Зустріч по розгляду питань із соціального захисту ліквідаторів у формі «круглого столу» з участю керівництва громади та району буде продовжено  в селищному Будинку культури.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території в межах вул. Молодіжна   в с. Містечко, Брусилівського району, Житомирської області.

ПОВІДОМЛЕННЯ

       Брусилівська  селищна рада повідомляє, що тридцять восьмою сесією 7 скликання від 21.11.2019р. прийнято рішення  про припинення діяльності Комунального підприємства «Брусилівська районна аптека №13» Брусилівської селищної ради (код ЄДРПОУ 13567582), що належить до комунальної власності Брусилівської селищної ради Брусилівського району Житомирської області, шляхом ліквідації комунального підприємства (для задоволення потреб кредиторів).

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення закладу харчування в межах по вул. Митрополита Іларіона, 16-А, смт.Брусилів,  Брусилівського району, Житомирської області.  1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.