НОВІ РАХУНКИ. ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ, БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ, ЮРИДИЧНИХ ТА ФІЗИЧНИХ ОСІБ

     З 1 січня 2020 року Державна казначейська служба України (далі – Казначейство) перейшла на ведення бухгалтерського обліку за Планом рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 №1203, із змінами та доповненнями (далі – План рахунків №1203).   Відповідно з 01.01.2020 введено в дію нові рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів, рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ, системі електронного адміністрування реалізації пального і спирту етилового, рахунки для зарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та депозитні рахунки митних органів, рахунки для зарахування власних надходжень, відкриті за Планом рахунків №1203 з урахуванням міжнародного номеру банківського рахунка IBAN, який налічує 29 знаків, відповідно до вимог постанови правління Національного банку України від 28.12.2018 №162 “Про запровадження міжнародного банківського рахунку (IBAN) в Україні” (зі змінами).

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства по вул. Костьольна, в смт. Брусилів,  Брусилівського району, Житомирської області.  

 Мітинг пам’яті…

     В грудні 1943 року всю територію Брусилівського району після запеклих боїв  було звільнено від фашистських окупантів. Сьогодні   біля обеліска Слави зібралися жителі селища та району, щоб вшанувати пам'ять всіх наших земляків, які в грізні 1941-1945 роки захищали рідну землю від гітлерівської навали, щоб вклонитися  визволителям Брусилівщини, які полягли на Рубежі мужності у 1943 році… На мітингу  з нагоди 76-ої річниці визволення Брусилівського району від фашистських загарбників виступили голова Брусилівської районної ради Рафальська Н.А., Брусилівський селищний голова Габенець В.В., голова Брусилівської районної державної адміністрації Кондратюк В.А. та голова Брусилівської районної організації  ветеранів війни і праці  Гаєвський М.І.. Хвилиною мовчання вшанували всіх наших земляків, які загинули в роки Другої світової війни, всіх, хто визволяв Брусилівщину від гітлерівської навали, всіх, хто похований в братських могилах на території району. Квіти пам’яті лягли сьогодні до обеліска Слави, на Рубежі мужності, до пам’ятників періоду Другої світової по населених пунктах Брусилівського району. Доземний наш уклін  ветеранам війни- ви  заслужили на безсмертя і на вдячну пам’ять від нащадків, на їх тепло і повагу. Дай, Боже,  миру і спокою в кожну родину!..

До уваги суб’єктів малого та середнього бізнесу !!!!!

   Європейський Банк Реконструкції та Розвитку у рамках ініціативи СС EU4Business запрошує українські малі та середні підприємства сектору легкої промисловості зареєструватися на конкурсний відбір для участі у торговій місії до Держави Ізраїль, що відбудеться 15-17 березня 2020 року у м. Тель-Авів, за інформаційної підтримки Офісу з просування експорту України та Асоціації «Укрлегпром».

Про скликання  сорокової позачергової сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

           Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», буде скликано позачергову сорокову сесію селищної ради 7 скликання  26 грудня 2019 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Ансамбль "Льонок" запрошує на концерт

   Поліський академічний ансамбль пісні і танцю "Льонок" запрошує на концерт. Концерт відбудеться 20 грудня о 14.00. Квитки у Брусилівському Будинку культури. Ціна квитка 50 грн.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території садибної житлової забудови по вул. Цегельна в смт. Брусилів, Брусилівського району, Житомирської області.  

Про скликання тридцять дев’ятої сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

   Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відбудеться тридцять дев’ята сесія селищної ради 7 скликання 18 грудня 2019 року о 10 годині в залі засідань селищної ради.