Відбулось сімдесяте чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання

Відбулось сімдесяте чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання

  06 вересня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  сімдесяте  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

КОНГРЕС БУДЕ ПРАЦЮВАТИ І ПІСЛЯ ЗАВЕРШЕННЯ ВОЄННОГО СТАНУ, – ВІТАЛІЙ БЕЗГІН

КОНГРЕС БУДЕ ПРАЦЮВАТИ І ПІСЛЯ ЗАВЕРШЕННЯ ВОЄННОГО СТАНУ, – ВІТАЛІЙ БЕЗГІН

     Народний депутат, голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Віталій Безгін в ефірі телемарафону “Єдині новини” запевнив, що Конгреси місцевих та регіональних влад при Президентові України продовжить функціонувати далі.

Тренінг

Тренінг

           У рамках проєкту Громадською організацією «НУО «ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШН» виконавчим партнером Дитячого фонду ООН (UNICEF) у рамках реалізації крос-секторального проекту ЮНІСЕФ «Комплексне реагування на надзвичайні ситуації в Житомирській області для забезпечення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні» соціальний менеджер КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради та фахівці із соціальної роботи служби соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради 05, 06, 07 вересня 2023 року відвідали тренінги з метою покращення механізму взаємодії органів державної влади, органів місцевого самоврядування, закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, інших закладів та установ під час забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження, під час виявлення, розгляду звернень та повідомлень про таких дітей, забезпечення їх безпеки, а також надання необхідної допомоги з урахуванням потреб.      У даному навчанні були опрацьовані наступні теми: «Сімейна структура громади: отримувачі, надавачі та соціальні послуги»; «Раннє виявлення та ефективна взаємодія: механізми взаємодії між суб’єктами соціальної роботи»; «Основні етапи та алгоритми дій міждисциплінарної команди в процесі ведення випадку». Навчання покликане відпрацювати механізм взаємодії в умовах воєнного стану, налагодити співпрацю, виявити поточні виклики та знайти механізм його компенсації для того, щоб кожна родина мала вчасну підтримку, щоб були забезпечені найкращі інтереси дітей.

Участь у тренінгу

Участь у тренінгу

                                       Світлана Кошин, психолог служби соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради брала участь у дводенному тренінгу "Програма навчання фахівчинь/фахівців, які впроваджуватимуть Типову програму для кривдників". Зазначена програма є частиною проєкту «Посилення спроможності та взаємодії суб'єктів виконання обласного плану дій «Жінки. Мир. Безпека», що впроваджується ЖОМГО "Паритет" за підтримки МБФ «Український Жіночий Фонд» та уряду Канади. Партнерами заходу є Департамент соціального захисту населення Житомирської ОДА.

ЗА ПЕРШЕ ПІВРІЧЧЯ 2023 РОКУ ЦНАПАМИ ТА ВРМ ЖИТОМИРЩИНИ НАДАНО МАЙЖЕ 400 ТИСЯЧ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

ЗА ПЕРШЕ ПІВРІЧЧЯ 2023 РОКУ ЦНАПАМИ ТА ВРМ ЖИТОМИРЩИНИ НАДАНО МАЙЖЕ 400 ТИСЯЧ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

              В ході децентралізації громади отримали більш широкі повноваження, ресурси і відповідальність. Зокрема, постійно розширюється перелік послуг, які можуть надаватися на місцях. Мешканці громад очікують від місцевої влади зручних та якісних адміністративних послуг. Саме тому в громадах створюються сучасні Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) — єдине місце, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах.

УВАГА! Пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин

УВАГА! Пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин

  Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до п. 9 Протоколу № 1 засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 10 березня 2023 року, Протоколу № 13 засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Житомирській обласній військовій адміністрації від 31.08.2023 року, наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за № 634 від 29.08.2023, в другій половині вересня 2023 року планується проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу з урахуванням Закону України від 24.02.2022 № 2102- ІХ Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні». Осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу буде проводитись наземним розподілом принад, які містять високо імунну, безпечну вакцину. Під обробку підлягає територія Житомирського району.