Не будь помічником для ворога

Не будь помічником для ворога

   Кібербезпека у наш час є досить актуальною темою. Використання складних паролів, які включають малі та великі літери, символи та цифри – це абсолютно правильно. Але це тільки початок, бо навіть унікальна та дуже складна комбінація символів не в змозі захистити Вас від зловмисників. Дуже поширеною помилкою багатьох, є  впевненість, що паролі забезпечують безпеку та захищеність WiFi-мереж. Насправді ж будь-які мережі WiFi можуть бути зламані, навіть за допомогою простого підбору паролів або зовнішнього фізичного втручання. Саме тому, напередодні Всесвітнього дня захисту інформації (30 листопада) працівниками відділу соціального захисту населення Брусилівської селищної ради та представниками проєкту «Підтримка спроможної системи соціального захисту щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» проведено урок з кібербезпеки на тему: «Не будь помічником для ворога».

Увага! Важлива інформація

Увага! Важлива інформація

Відділ державної реєстрації  актів цивільного стану у Житомирській області  повідомляє, що  у зв’язку із звільненням посадових осіб Брусилівського  відділу державної реєстрації  актів цивільного стану у Житомирському районі,  фактично припиняється можливість отримання мешканцями громади послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану на території громади, таких як державна реєстрація народження фізичної особи та її походження, розірвання шлюбу, зміни імені, смерті, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання, видача повторно свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, прийняття документів для проставлення на них апостиля для подальшого використання в іноземних країнах тощо.

До Дня пам’яті жертв голодоморів

До Дня пам’яті жертв голодоморів

  24 листопада біля пам’ятного знаку жертвам голодоморів у Брусилові відбувся поминальний молебень та покладання квітів.

Повідомлення RASFF стосовно виявлення диметоату в мандаринах з Єгипту, що експортувалось з Греції

Повідомлення RASFF стосовно виявлення диметоату в мандаринах з Єгипту, що експортувалось з Греції

   Житомирське районне управління Головного управлінння Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 20 листопада 2023 року № 2023.8018 стосовно виявлення диметоату в мандаринах з Єгипту, що експортувались з Греції (експортрер: DROSERO TRADE S.M. P.C., Giannitsa) до України (отримувач: ТОВ «Фудком», вул. Залізничне шосе 57, м. Київ, 01014; місце доставки: с. Мартусівка, Бориспільський р-н., Київська обл.).

Епідемічна  ситуація  по захворюваності  на ГРВІ та коронавірусної   хвороби на території  Брусилівської громади станом на 24. 11. 2023 року

Епідемічна  ситуація  по захворюваності  на ГРВІ та коронавірусної   хвороби на території  Брусилівської громади станом на 24. 11. 2023 року

     На 47 тижні  епідсезону  в громаді зареєстровано  99  випадків  ГРВІ, (показник 699,8  на  100000 населення) в т.ч.  6  захворювань  на  COVID -19, що  знаходиться  на  рівні  попереднього  тижня,  але  перевищує  епідемічний  поріг.  Показники  захворюваності  відповідають  середньому  рівню  епідемічної  активності.