Є-Робота продовжено хвилі подачі заяв на грантові програми

Є-Робота продовжено хвилі подачі заяв на грантові програми

  Скористайтесь можливістю, ще до завершення 2023 року, започаткувати власну справу або розширити існуючий бізнес. Урядова програма є-Робота продовжила терміни подачі заяв на грант на власну справу та грант для ветеранів та членів їхніх сімей.

Кампанія "Час на себе"

Кампанія "Час на себе"

Коли ми інтенсивно й довго працюємо, забуваючи про відпочинок — організм реагує на це втомою.

Чекаємо на ваше повернення 

Чекаємо на ваше повернення 

   Що буде потрібно нашим захисникам, коли вони з перемогою повернуться додому? Увага, турбота, розуміння. За ініціативи громадської організації «Рідний дім – Брусилівщина» в Брусилівській селищній територіальній  громаді стартує проект « Чекаємо на твоє повернення».     21 листопада 2023 року відбулася зустріч-обговорення перших кроків втілення в життя цього проекту. Присутні обговорювали питання, яким чином можна допомогти захисникам України адаптуватися до мирного життя. Прозвучало багато пропозицій, щодо підтримки членів сімей військовослужбовців під час війни та після її закінчення.       Будемо чекати, будемо працювати, будемо жити далі.

Зерно та борошно на майданчику УУБ

Зерно та борошно на майданчику УУБ

  На онлайн аукціонах Прозорро. Продажі відтепер можна придбати зернові  культури: борошно, зерно пшениці, кукурудзи, ячменю тощо.  На торги зайшов новий організатор – національний оператор зернового ринку України, лідер у сфері зберігання, переробки, перевалки та експорту зернових – АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України». На перші аукціони товариство виставило понад 70 лотів. Це дає можливість кожному покупцеві обрати лот, який задовольнить усі його потреби і при цьому не витрачати зайві кошти на логістику. «Традиційно, команда менеджерів Української універсальної біржі проконсультує та супроводить у торгах усіх учасників аукціонів. Звертаємо увагу, що терміни подачі пропозицій досить обмежені, тож не зволікайте і обирайте необхідні лоти уже сьогодні. Більше деталей – на сайті чи за номером гарячої лінії  +38 (044) 221-32-33», – інформує директор ТОВ «Українська універсальна біржа»  Сергій Гладкий.

Початок проєкту “Розширення послуг із догляду за дітьми й дошкільної освіти через пілотування мінісадочків”

Початок проєкту “Розширення послуг із догляду за дітьми й дошкільної освіти через пілотування мінісадочків”

 Міжнародна організація праці (МОП) запускає комплексну навчальну програму, спрямовану на формування у жінок навичок, знань та ресурсів, необхідних для створення успішних і доступних рішень із догляду за дітьми, раннього розвитку і дошкільної освіти в їхніх громадах.  Запрошуємо жінок з Київської та Житомирської областей, які мріють відкрити свій бізнес із догляду за дітьми віком 0-3 роки.  Незалежно від того, чи ви маєте досвід підприємницької діяльності, чи ні. Гранти можуть отримати ФОП, приватні підприємства, ТОВ, НГО.  Заповніть форму заявки на участь. Де поділіться своєю мотивацією, досвідом і планами щодо сприяння цілям проєкту.  Прийом заявок відкритий до 25 грудня 2023.  Сума гранту – до $25 000 (USD).   Деталі http://surl.li/odkfw

СПОРТИВНА РОЗВАГА В СТАВИЩЕНСЬКОМУ ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

СПОРТИВНА РОЗВАГА В СТАВИЩЕНСЬКОМУ ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

  Спортивні ігри в дитячому садку - це не тільки приємне, веселе і активне проведення часу, але і велика користь для фізичного і розумового розвитку дитини.   11 грудня 2023 року в Ставищенському закладі дошкільної освіти «Калинка» пройшла спортивна розвага «Ми сміливі, сильні, дужі і до спорту небайдужі!». Вихователям вдалось створити для дітей радісний настрій, викликати позитивні емоції. Адже спортивна розвага  допомагає формувати бажання бути сильними, спритними, витривалими, займатися спортом, спільно долати труднощі. Діти з радістю виконували спортивні вправи.  Змагалися у різних естафетах, а задоволені оченята вихованців закладу  надихають продовжувати створювати доброзичливу атмосферу й надалі, бо вона робить життя кращим.

Справжні добродії!

Справжні добродії!

  Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – наш обов`язок.  І як добре, що у нашій громаді є справжні добродії, які дбають про  наших доньок і синів аби вони  росли, щасливими та впевненими у прийдешньому дні. Таку ж турботу відчули дітки загиблих військовослужбовців від сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №2 Житомирського районного  управління поліції ГУНП в Житомирській області.