ШУКАЄМО ПАТРОНАТНИХ ВИХОВАТЕЛІВ!

ШУКАЄМО ПАТРОНАТНИХ ВИХОВАТЕЛІВ!

    Що таке патронат?  Патронат над дитиною - тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Відбулася 45 сесія Брусилівської селищної ради

Відбулася 45 сесія Брусилівської селищної ради

  20 травня 2020 року відбулася 45 сесія Брусилівської селищної ради. Депутати розглянули наступні питання: про внесення змін до статутних документів КУ «Трудовий архів Брусилівської селищної ради», про призначення на посаду директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради, про затвердження зведених кошторисних розрахунків, питання комунальної власності, питання земельних відносин, різне. Всього було розглянуто  29 питань.

Про підвищення пенсій з 1 травня 2020 року

Про підвищення пенсій з 1 травня 2020 року

   На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2020 року №251 „Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році”, з      1 травня поточного року Головним управлінням Пенсійного фонду України в області проведено перерахунок пенсій із застосуванням коефіцієнта збільшення показника середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії, в розмірі 1,11.

До відома приватних  підприємців та інших осіб для отримання довідки ОК-7   без звернення до Пенсійного фонду

До відома приватних підприємців та інших осіб для отримання довідки ОК-7 без звернення до Пенсійного фонду

    Головне управління  Пенсійного фонду України  в Житомирській області повідомляє, що для отримання довідки ОК-7 необхідно на Веб-порталі Пенсійного фонду України, застосувати свій електронний цифровий підпис (далі ЕЦП).

Верховна Рада України розширила можливості для підприємців в отриманні допомоги по частковому безробіттю

Верховна Рада України розширила можливості для підприємців в отриманні допомоги по частковому безробіттю

     13 травня Верховна Раді України під час позачергового засідання ухвалила закон щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" (проект № 3329-д). Внесені зміни, які набудуть чинності з моменту їх публікації у газеті "Урядовий кур'єр", дають можливість скористатися допомогою по частковому безробіттю практично всім підприємцям, які зупинили/скоротили діяльність через карантин.

Шукаємо кандидатів  в патронатні вихователі!

Шукаємо кандидатів  в патронатні вихователі!

    Сімейний патронат – це професійна комплексна послуга, що передбачає: тимчасовий догляд і виховання дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах та потребує захисту, в сім’ї патронатного вихователя, та одночасне надання фахівцями соціальної сфери інтенсивних підтримуючих послуг сім’ї дитини для відновлення її здорового функціонування.

Дитячі долі в руках дорослих   

Дитячі долі в руках дорослих   

   Кожна дитина потребує тепла й захисту батьків, проживання й виховання в родині. Лише сім’я здатна задовольнити основні потреби дитини, надавати стимули для її подальшого розвитку, створювати добру атмосферу. Якщо не існує можливості для дитини жити з рідними батьками, альтернативою є інші форми сімейного виховання, такі як: прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, опіка/піклування.

Міжнародний день сім'ї

Міжнародний день сім'ї

     Щороку в середині  травня відзначається гарне  свято – Міжнародний день сім’ї. Саме  сім´я  була і є  центром соціального життя, осередком збереження духовних і культурних традицій нації, тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Тільки в сім’ї дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. Тут вона набирається сил і натхнення, тут  їй рідні люди впродовж всього життя  допомагають досягати вершин і отримувати перемоги, долати життєві труднощі.

Спільний рейд

Спільний рейд

  Працівники ДСНС Брусилівського району з 09.05.2020 по 11.05.2020 разом з працівниками поліції провели спільний рейд по місцевих лісових масивах та місцях відпочинку. Звернули увагу на дотриманні правил пожежної безпеки, нагадали дорослим та дітям про правильні дії у разі виявлення пожеж в екосистемах.