Фото без описуВ умовах воєнного стану в Україні напередодні літніх канікул велика увага приділяється питанню правильної організації дитячого дозвілля, профілактиці шкідливих звичок та протиправної поведінки дітей та молоді.

 Літні канікули для дітей - це не лише можливість відпочити, оздоровитися, а і  час, коли дітей підстерігає безліч небезпек. За статистикою, в Україні щодня сотні дітей наражаються на небезпеку, п’ять із цих випадків, на жаль, закінчуються трагічно.

Захід на тему: «Безпечна поведінка під час літніх канікул – запорука хорошого відпочинку» з дітьми 9-их класів Брусилівського ліцею №1 ім.І.І. Огієнка було проведено 12.04.2024 року головним спеціалістом Служби у справах дітей Брусилівської селищної ради Рибак Валентиною Миколаївною та провідним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області старшим лейтенантом служби цивільного захисту Берестовською Світланою Олександрівною.

         Головна мета проведення заходу - спрямування дітей на дотримання правил поведінки та здорового способу життя, знання своїх прав та реалізація обов’язків, відповідальність неповнолітніх, яка може настати в разі порушення законодавства, ознайомлення з основними правилами пожежної та техногенної безпеки та основні дії при виявленні ВМП.

Фото без опису