На запрошення КЗ «Центр культури, мистецтва та естетичного виховання» Іллінецької міської ради Вінницької області народний вокальний ансамбль «Чарівниця» Брусилівського СБК був учасником очного VII Міжнародного фестивалю-конкурсу народного хорового співу ім.В.Іжевського «Над Собом пісня дзвінко лине»,  який проходив 16 червня 2023 року в м.Іллінці з гаслом «Культурний фронт України та Європи на шляху до Перемоги».

   Відповідно до вимог фестивалю-конкурсу хорові колективи та ансамблі виконували три твори національно-патріотичного спрямування, в тому числі один  акапелла. Учасниками цього конкурсу були 24 аматорські хори та ансамблі з 9 областей України, Житомирщину представляла наша «Чарівниця».  Слід зазначити, що учасники аматорського колективу дуже відповідально готувалися до участі у фестивалі-конкурсі.

  Поважне журі на чолі з Петром Андрійчуком, професором, лауреатом премії ім.І.Огієнка (члени журі з інших держав переглядали виступи колективів в прямій трансляції)   відзначило високу виконавську майстерність народного вокального ансамблю «Чарівниця» і нагородило дипломом  2-го ступеня в номінації «Вокальні ансамблі».

  Вітаємо наших аматорів з визначною перемогою! Нових вам творчих здобутків на Культурному фронті!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису