Вітаємо з перемогою!

  Підведено підсумки фотоконкурсу новорічних світлин під назвою «Світлина під ялинкою». У фотоконкурсі взяли участь багато жителів нашої громади. За результатами підтримки у мережі Фейсбук (кількості лайків) перемогу здобула Анна Вікторівна Баль. Переможниця отримала сертифікат на сімейну фотосесію від фотографа Людмили Кушнір. Термін дії сертифікату -1 рік.

БЕЗПЕЧНЕ КУПАННЯ НА ВОДОХРЕЩА: 5 ПРАВИЛ

    Купання у крижаній воді на Водохреща – поширена традиція, отже вже зранку 6 січня (за новоюліанським  календарем)це робитимуть тисячі українців по всій країні. Однак очікувати, що разове купання в ополонці зробить вас здоровим раз і назавжди, не варто. Холодна вода насправді може бути корисною, але лише при систематичному загартовуванні, тобто при щоденному контакті з холодною водою. Про що варто пам’ятати, занурюючись в ополонку, і чи всім це варто робити – читайте нижче.

Про   заборону продажу алкогольних   напоїв    військовослужбовцям   на  час  дії    правовового   режиму воєнного стану на території  Брусилівської  селищної  територіальної громади

                                                        До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади!

Житомирська філія «Газмережі» нагадує про своєчасну передачу показань лічильника газу

   Житомирська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» наголошує про необхідність систематично передавати показання лічильників газу: щомісяця з 1 по 5 число. Вчасна передача показань —  запорука коректних нарахувань.