Епідемічна  ситуація  по захворюваності  на ГРВІ,  в т.ч.  коронаровірусної   хвороби  по  Брусилівській   ОТГ                              станом на 12. 01. 2024 р.

Епідемічна  ситуація  по захворюваності  на ГРВІ,  в т.ч.  коронаровірусної   хвороби  по  Брусилівській   ОТГ                             станом на 12. 01. 2024 р.

  За останній тиждень  захворіло  на  ГРВІ  - 85 осіб,  що  на  40%  більше  ніж  за перший  тиждень  2024р.

ЗСУ передано автомобіль

ЗСУ передано автомобіль

 За дорученням Брусилівського селищного голови Габенця Володимира Васильовича секретар селищної ради Віктор Вікторович Шкуратівський передав військовим ОК «Північ» бронеавтомобіль. Автомобіль придбано за особисті кошти голів громад Житомирського району.

КОМУ І КОЛИ СЛІД ОДЯГАТИ МАСКУ?

КОМУ І КОЛИ СЛІД ОДЯГАТИ МАСКУ?

 Медичні маски, дотримання дистанції та “локальний карантин” в окремих містах чи областях – це базові протиепідемічні та профілактичні норми, які попри скасування загальнонаціонального карантину через COVID-19 діють в Україні на постійній основі. 

Відбулось  сімдесят сьоме чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

Відбулось  сімдесят сьоме чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

10 січня 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  сімдесят сьоме чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

До відома суб’єктів господарювання!

До відома суб’єктів господарювання!

  Відповідно до норм чинного законодавства України, Правил благоустрою територій населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади затверджених рішенням восьмої сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання від 21.04.2021 №278 та у зв’язку з тим, що Ви здійснюєте свою господарську діяльність на території Брусилівської громади, Брусилівська селищна рада повідомляє Вас про те, що суб’єкт господарювання повинен мати (отримати) відповідні погодження, які надаються за рішенням виконавчого комітету Брусилівської селищної ради, а саме:

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою!

  Підведено підсумки фотоконкурсу новорічних світлин під назвою «Світлина під ялинкою». У фотоконкурсі взяли участь багато жителів нашої громади. За результатами підтримки у мережі Фейсбук (кількості лайків) перемогу здобула Анна Вікторівна Баль. Переможниця отримала сертифікат на сімейну фотосесію від фотографа Людмили Кушнір. Термін дії сертифікату -1 рік.