Будівельна амністія 2024 — спрощений порядок введення в експлуатацію

     31 серпня 2018 року набрав чинності Наказ Мінрегіону 03.07.2018 року №158 «Про затвердження Порядку проведення технічного обстеження і прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, будівель і споруд сільськогосподарського призначення, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт» (так звана будівельна амністія (будамністія)).

Прозорість та підзвітність: у Житомирській ОВА відбулася презентація можливостей для бізнесу, які дає електронна торгова система "Прозорро.Продажі"

 30 січня у Житомирській ОВА відбулася зустріч керівництва ОВА з представниками АТ “Прозорро.Продажі”, Регіонального відділення Фонду Державного майна України, ОМС, регіонального та релокованого бізнесу, акредитованих майданчиків, з якими працюють органи місцевого самоврядування. Від Житомирської ОВА участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, а також представники профільних структурних підрозділів ОВА.

ПОРЯДОК У ГРОМАДІ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО ЇЇ ЖИТЕЛЯ!

   На сторожі порядку та чистоти у нашому селищі та селах стоять, переважно, поліція та спеціалісти Брусилівської селищної територіальної громади. Вони займаються питанням порушення правил благоустрою, що затверджені депутатами громади, та адміністративні правопорушення, передбачені відповідним кодексом України. Сьогодні більшість з них стосуються санітарного стану територій, торгівлі у невстановлених місцях, продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім, встановлення рекламних конструкцій без відповідного дозволу, незаконної вирубки зелених насаджень. Важелі впливу на громадян та юридичних осіб різні – від усного попередження і вимоги усунути порушення до складання протоколу. В подальшому ці протоколи розглядає адміністративна комісія при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради і приймає рішення – обійтися попередженням чи накласти штраф.

Змагання з настільного тенісу та шахів

  31 січня 2024 року на базі Морозівської гімназії Брусилівською ДЮСШ було проведено змагання з настільного тенісу та шахів (хлопці та дівчата) серед здобувачів освіти 5-9 класів ЗЗСО громади в залік Гімназіади школярів 2023/2024 н.р..

ВОРКШОП ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

 Світлана ГАЛИЦЬКА, фахівець із соціальної роботи служби соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради та Світлана КОШИН, практичний психолог служби соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради з 23 січня по 26 січня 2024 року пройшли навчання для фасилітаторів за програмою ВООЗ «Самодопомога Плюс» в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

Збільшення тарифів на водопостачання

  Брусилівська селищна рада має намір прийняти рішення щодо збільшення тарифів на послуги з централізованого водопостачання для населення та інших споживачів.