Майже 30 тисяч споживачів вирішують питання щодо розподілу газу у особистому кабінеті!

 Житомирська філія “Газмережі” радить клієнтам користуватися особистим кабінетом — сучасним сервісом, який дає можливості отримати усю необхідну інформацію щодо розподілу газу у декілька кліків.

ЩО ВАРТО ПОКЛАСТИ В ДОМАШНЮ АПТЕЧКУ

 Вже друга зима поспіль для усіх нас є непростою – із постійною загрозою відключення електропостачання.  Але завдання кожного українця – максимально підготуватися до різних варіантів розвитку подій. Наприклад, варто переглянути склад домашньої аптечки або скласти її, якщо у вас її немає. Це дозволить почуватися впевнено у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій зі здоров’ям. Передусім варто пам’ятати, що потрібні ліки та засоби лікування мають зберігатися в недоступному для дітей місці в окремій коробці, сумочці, валізці чи контейнері. Важливо, щоби аптечка була переносною, а її корпус захищав вміст від ударів, потрапляння світла й вологи. Варто також періодично переглядати ліки та засоби, що лежать в аптечці, і оновлювати їх щойно завершиться термін придатності.

«Пліч-о-пліч Шкільні ліги»: 371 команда з волейболу та 212 команд з футзалу в Житомирському районі вже зареєструвались на змагання!

 Сьогодні на тренування до Старосілецького та Кам’янобрідського ліцеїв завітали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, його заступник Юрій Денисовець, начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк, представники Старосілецької територіальної громади та ЗМІ.

"Кубок Пам'яті Юрія Жабенка" з волейболу

 19 січня 2024 рік у спортивному залі Брусилівського ліцею ім. Г.О.Готовчиця був проведений "Кубок Пам'яті Юрія Жабенка" з волейболу серед  учнів ЗЗСО.   Серед юнаків Кубок виграла команда Брусилівського ліцею №1 ім. І.І.Огієнка;

Про гранти для бізнесу

 ЄС та Німеччина надають 100 грантів українським підприємствам  з експортним потенціалом та інноваційними ідеями.

22 січня ми відзначаємо одне із знакових свят української держави - День Соборності України

 22 січня - особлива дата в історії України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. 106 років тому, 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР.

До відома власників, які взяли за програмою "Прихисток" на безоплатне проживання переселенців

   Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 року № 1413 внесено зміни до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 19 березня 2022 року № 333.

У рамках проєкту «Чекаємо на твоє повернення» розпочалися зустрічі з членами родин військовослужбовців у старостинських округах громади

У рамках проєкту «Чекаємо на твоє повернення» розпочалися зустрічі з членами родин військовослужбовців у старостинських округах громади.