Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи. Кожна молода душа трепетно відчуває красу навколишнього світу, то як же не оспівати її, не зробити казку з отої дивовижної краси, яка тебе оточує. Тому  20-21 жовтня 2017 року втретє  юні майстри  зібралися, щоб поборотися за перемогу в обласній виставці-конкурсі «Осінні фантазії». У виставці-конкурсі взяли участь 30 делегацій в кількості  75 учнів з 5 міст, 18 районів  та 7 об’єднаних територіальних громад.

              Захід розпочався з урочистої частини, де звучала гарна музика та демонструвався відеокліп про осінь. Творчої наснаги та успіхів у виконанні творчих завдань та вдалого захисту  побажав голова журі виставки-конкурсу, директор КПНЗ «Обласний центр НТТУМ» – Юрій Коцюба. Своє захоплення красою представлених дитячих робіт на осінню тематику висловила  майстер народної творчості – Оксана Арбузова, наголосивши на тому, що природа – це чудова майстерня, яка дає нам дешевий, доступний  матеріал для творчості,  роботи з такого матеріалу ніби зупинена мить, якою  можна милуватися роками, вони можуть прикрасити будь-який інтер'єр і дарувати людям радість і гарний настрій. Щиро вітали учасників виставки-конкурсу  дитячі творчі колективи:  хореографічний колектив «Фієста» танцем «Козачок», вихованка ЦТДіМ Вероніка Павлова  піснею «Вірую» та учні ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 піснею «Нам потрібне мирне небо».

            Виставка-конкурс проходила в чотирьох номінаціях: вироби  з соломки та лози, ікебана та просторові композиції, ошибана та колажі з природного матеріалу та художнє випилювання.

        На розгляд журі кожен учасник виставки-конкурсу представив виготовлений власноруч виріб, виконав практичне завдання за тематикою представленої роботи, вміло захистив свій виріб, розповів про нього, основні етапи виготовлення та дав відповіді на запитання членів журі і інших учасників номінації.

         Під час заходу панувала дружня, творча атмосфера, під час якої учасники поринули у світ прекрасного, ділилися своїми успіхами, мали змогу відчути радість спілкування та побачити зразки кращих  декоративних робіт серед конкурсантів.

    Вихованці Брусилівського центру дитячої та юнацької творчості «Мрія» теж мали можливість представити свої творчі витвори мистецтв. Відповідно до протоколу особистої першості ІІІ обласної виставки-конкурсу «Осінні фантазії» Кіщенко Віталій , вихованець ЦДЮТ «Мрія», учень 11 класу  Брусилівської ЗОШ №1 був нагороджений дипломом «За оригінальність» в номінації «Художнє випилювання» за роботу «Цукерниця», керівник гуртка «Художньої обробки деревини»  Дубницький Петро Миколайович.

Фото без опису