Фото без опису10 липня 2018 року о 10-00 в Житомирському обласному центрі зайнятості (м.Житомир, вул.Київська, 83) відбудеться тренінг-презентація німецької програми для розвитку бізнесу Senior Experten Service  (укр.переклад – Служба Старших Експертів; скорочено – SES). 

Презентацію проведе голова правління Фонду громади Житомира, експерт з регіонального розвитку Жанна Соловйова.

Запрошуються суб’єкти господарювання, які націлені на активний розвиток і для реалізації своїх перспективних планів мають можливість залучити експерта з-за кордону на вигідних умовах.

ДОВІДКОВО. «Senior Experten Service» (Служба Старших Експертів, SES) – це фонд німецької економіки, який за допомогою залучення німецьких експертів сприяє у становленні економіки, освіти і соціальної сфери у багатьох країнах світу. Запрошуються старші за віком фахівці, які перебувають на пенсії і мають змогу інвестувати свій час та ділитися власним досвідом і напрацюваннями.

В Україні за цією програмою в попередні роки було реалізовано близько 60 проектів. У Житомирській області програма SES розпочала активно розвиватися наприкінці 2017 року. На сьогодні в області вже реалізовано 5-ть проектів, втілення ще 5-ти проектів очікується в період липня-вересня 2018 року. Підтримкою експертів скористались, зокрема, Агенція регіонального розвитку у Житомирській області,  ГО “Берегиня Полісся” та компанія "Fortress".

 

За довідками звертатись до Брусилівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості: смт. Брусилів, вул. Лермонтова, 9,  тел. (04162)3-10-05