Свято несе дітям радість і веселощі. Навіть його очікування викликає у дитини позитивні емоції. Рухливі ігри, атракціони, сюрпризи, якими насичена програма будь-якого свята, викликають у дітей щирий сміх, захоплення, радість. Давно відомо, що хороший настрій, а отже й свято, має цілющу силу. А тим більше – спортивне свято.

            Проте в Пилипонському ДНЗ «Барвіночок" 13 жовтня 2017р.  у затишному колі дітей, вихователів, батьків та гостей  пройшло не звичайне свято, а родинно-спортивне "Веселі старти»".

            Вихователі Рудницька І.С. та Максименко Т.С. разом з дітьми розпочали свято віршами, піснями та представленням команд. У святі приймали участь дві команди: «Промінчики» та «Краплинки».  Конкурси оцінювало компетентне журі: в.о.старости сіл Пилипонка та Романівка Білоцький В.А., директор школи Рудницька С.Д. та вчитель початкових класів Рудницька Н.С.

            Були проведені вісім змагань у вигляді естафет з м’ячами та кеглями, в перервах діти  читали вірші, співали пісні, відгадували загадки про спорт.

            Закінчилось свято врученням призів та сувенірів всім учасників дійства завідувачем ДНЗ Шишковською О.В.  

            На святі діти отримали запас бадьорості та активності. А от батьки були дуже задоволені цим святом, адже змогли не тільки поспостерігати за своїми дітками, а й бути активними учасниками і допомогли їм здобути перемогу, хоча переможених тут не було, адже всі отримали масу позитиву, енергії та бажання займатись спортом всією сім'єю.

             Після свята діти із задоволенням ласували солодощами,якими пригостив  в.о.старости сіл Пилипонка та Романівка Білоцький В.А.

Фото без опису
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Н.М.Макаревич, методист Брусилівського методичного кабінету