Цьогорічне святкування Дня місцевого самоврядування запам’ятається всім, хто шостого грудня став учасником незвичного дійства у селищному Будинку культури. Адже там були не просто вітання та концертна програма, а й  вручення особливих відзнак…

Перша частина свята була офіційною: депутатів районної та селищної ради, в.о. старост, ветеранів та працівників органів місцевого самоврядування, які були в залі, вітали голова районної ради Н.А.Рафальська, Брусилівський селищний голова В.В.Габенець, перший заступник голови райдержадміністрації О.О.Ненюк, представник народного депутата України П.В.Дзюблика Н.В.Осадчук, голова районного споживчого товариства С.К.Прохоренко та інші. Як завжди, нагороджували грамотами та подарунками кращих представників органів місцевого самоврядування та ветеранів. Депутатам селищної ради було вручено депутатські посвідчення та значки.

Друга частина свята – це був феєричний виступ аматорського колективу «Калинонька» Биківського сільського клубу під керівництвом депутата селищної ради І.В.Чміль. І не просто виступ, а справжня церемонія нагородження представників місцевого самоврядування «Оскарами» за роль у фільмі «Я – слуга народу». За роль «Порадниці» їстівного « Оскара» отримала Н.А.Рафальська, за роль «Батька » – В.В.Габенець, за роль «Матусі» – А.А.Волошенко, за роль « Благодійниці» – Г.М.Сім’ячко, за роль «Афродіти» – Г.М.Смиковська, за роль «Всюдисущого» – П.С.Боровий, за роль «Неперевершеного помічника»  – В.В.Шкуратівський, за роль «Незамінного помічника» – В.В.Захарченко і ще було багато оскароносців за різні ролі у служінні людям.

Між церемоніями нагородження звучали чудові пісні, гумор. Дві години дійства минали в атмосфері щирості, справжньої народної поетичної та пісенної творчості. Особлива вдячність автору оригінального сценарію свята – вчительці Биківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Л.А.Забарній та єдиному чоловікові у складі «Калиноньки» ветерану місцевого самоврядування, неперевершеному виконавцю гумористичних творів О.Ф.Кучину.

Цей виступ «Калиноньки» став без перебільшення взірцем аматорської творчості на селі в непросте сьогодення. Отож, щиро дякуємо колективу за подароване свято, за небайдужість до творчості, за радість і позитив, який дарують людям.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису                                                                                             

                                                                                                  Л.М.Філоненко,

                                                                                                  начальник відділу культури,

                                                                                                  туризму та ЗМІ селищної ради