Відповідно до листа МОН від 30.07.2013 р. № 1/9-518 «Організація  роботи літніх шкіл для обдарованих дітей», плану роботи  ЦДЮТ «Мрія», рішення педагогічної ради  протокол №3 від 23.05.2017р. в  центрі дитячої та юнацької творчості «Мрія» з  1 травня  по 16 червня 2017 року функціонувала  літня школа «Країна майстрів», в якій  відпочивали та навчалися  30 обдарованих вихованців позашкільного закладу. Протягом  двох тижнів в літній школі  проводилися заходи патріотичного, морально-етичного, художньо-естетичного, екологічного та трудового виховання (конкурсно-розважальні та конкурсно-пізнавальні програми, спортивні змагання, екскурсії, виставки-конкурси, цікаві та пізнавальні зустрічі), також було організовано еколого-натуралістичні і природоохоронні заходи – туристичні походи з варінням куліша. Складовою життєдіяльності в літній школі організовувалась робота гуртків та творчих майстерень. Робота гуртків була побудована  з урахуванням  короткочасності  перебування дітей у літній школі.

 

    Педагогічний колектив ЦДЮТ «Мрія» спланував та побудував роботу так, щоб кожна дитина знайшла собі справу по душі; відчула себе сильно творчою особистістю. Діяльність літньої школи було організовано відповідно до закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей»  та типового положення про дитячий заклад оздоровлення та відпочинку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2009 р. №422.

 

   Програма літньої школи передбачає не тільки навчання, а й активне дозвілля учасників, була створена з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб обдарованих дітей.  У  роботі  літньої школи  актуальним  було  питання  організації  змістовного дозвілля, налагодження  ефективної  системи  виховної  роботи,  яка  проводиться    під  гаслом  

« Україна -  єдина  країна».

        Педагогічний колектив т а вихованці центру вдячні батьківському комітету за підтримку в організації проведення літньої школи.

Фото без описуФото без описуФото без опису
Фото без описуФото без описуФото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Фото без описуФото без описуФото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису