Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у дошкільному навчальному закладі «Віночок» смт.Брусилів. 29  та 30 травня  дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році – 54. Зусиллями педагогічного колективу було організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у садочку.

Випускники, які урочисто ввійшли до яскраво прикрашеної, святкової зали, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, а хлопчики, як справжні кавалери, - у краватках. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив дитячого садка. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свою майстерність у виконанні пісень, віршів, танців. Вони пообіцяли ніколи не забувати свій садочок.   

З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася завідувач дитсадка Кириченко Н.А., яка побажала діткам щасливої дороги у самостійне майбутнє, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі. Надія Анатоліївна вручила  кожному випускнику дипломи  про закінчення дитсадка та медалі.

 А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами    на очах. Ці сльози були на очах у Сіренко Л.І,  Макаренко О.С., Осадченко Л.М. та Терещук О.С., бо саме їх малята вирушали у великий світ.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників , їх батьків та  в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусіллям маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, які мають свої мрії і уподобання.  

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи.Тож успіхів вам, любі діти, а батькам бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

                                                                                                       Н.М.Макаревич, методист МК  Брусилівської селищної ради