Фото без опису На виконання наказу обласного центру СССДМ від 04.05.2017 № 30а «Про проведення профілактичної акції центрів СССДМ області «Безпечні канікули» Комунальною установою «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Брусилівської селищної ради» розпочато проведення профілактичної акції «Безпечні канікули», яка триває з 01.06. 2017 по 31.08. 2017 року. Акція спрямована на роботу з сім’ями з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, попередження бездоглядності, дитячого травматизму та нещасних випадків з дітьми під час літніх канікул.

  Тому в рамках даної акції, психологом О.М.Дербак та фахівцем із соціальної роботи В.В.Да-Сільва  07.06.2017 та 13.06.2017 року було проведено заходи на дану тематику у Брусилівській ЗОШ №1 та Брусилівській гімназії ім. Г.О. Готовчиця.

З учнями 1- 4 класів даних шкіл в ігровій формі було проведено бесіди та роздано буклети на теми: «Правила дорожнього руху», «Правила пожежної безпеки та поводження з електроприладами», «Правила поведінки на воді».

Під час проведення заходів  діти приймали активну участь в іграх та проявляли власні знання щодо дотримання різних правил.


                                                                                                         

 

                                                                                                                                                       В.М. Невмержицька, в.о. директора