Фото без опису   На виконання Законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги»,  з метою утримання  в належному санітарно – технічному стані дороги населених пунктів Брусилівської селищної ради в зимовий період та створення оптимальних умов праці, побуту та відпочинку мешканців населених пунктів селищної ради:

1. Визначити  Брусилівську дільницю «Коростишівський райавтодор» ДП «Житомирський облавтодор» (Воробей М.В.) відповідальним за утримання та очистку від снігу доріг, що перебувають на балансі Служби автомобільних доріг України ( між населеними пунктами).

2. Визначити відповідальними особами та покласти контроль по очистці доріг комунальної форми власності по Брусилівській селищній раді на в.о. старост  за територіальною належністю. За територією селища Брусилів та с. Карабачин відповідальність та контроль покласти на відділ комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та екології селищної ради (Бортнічук Т.Й.). Визначити: комунальне підприємство «Добробут» Брусилівської селищної ради  ( Омельчук І.В.), Приворотське комунальне підприємство «Комунальник» (Вержанський М.В.), Комунальне підприємство «Морозівське сільське комунальне підприємство» (Ткаченко Р.П.) відповідальними за очистку всіх комунальних доріг Брусилівської селищної ради відповідно до укладених договорів.

3. Відділу комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та екології селищної ради (Бортнічук Т.Й.) довести до відома населення  дане розпорядження та телефони «гарячих ліній» для оперативного реагування:

- по очистці доріг обласного значення - 30-4-35 районна державна адміністрація;

- по очистці комунальних доріг по населених пунктах - 30-3-35 Брусилівська селищна рада.

4. Контроль та координацію дій, по виконанню даного розпорядження, покласти на заступника селищного голови з питань комунальної власності, земельних ресурсів та економічного розвитку Захарченка В.В.

 

 

                                                                                                В.В.Габенець, селищний голова