В нашій уяві кожен із учасників антитерористичної операції-це мужні, незламні воїни, які готові власним життям боронити наш мир і спокій. Всіх їх об’єднує любов до України та світле майбутнє сім’ї, родини. І коли вони повертаються з фронтових доріг додому, їм так потрібна наша увага, тепло рідних людей, підтримка органів влади та місцевого самоврядування, громадських формувань та просто  небайдужих людей.

          Жителям Брусилівської громади уже добре відоме ім’я Надії Боклан  з Морозівки, громадського діяча, автора персональної виставки «Поклик душі»(вишивка бісером), що відбулася у Києві в листопаді минулого року. Кошти, зібрані в ході цього дійства, були передані двом учасникам АТО з Брусилова- Андрію Бортнійчуку та Андрію Зайченку. Для підтримки цих двох військовослужбовців Надія Василівна долучила і Юрія Сиротюка, депутата Київської міськради (фракція партії «Свобода»).

           Днями Надія Боклан  разом із директором Комунальної установи «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради Валентиною Мазуренко, психологом Оленою Дербак та соціальним працівником Світланою Коваль відвідала Андрія Бортнійчука та Андрія Зайченка за місцем їх проживання, вручила фінансову допомогу від Юрія Сиротюка. В ході зустрічей відбулось спілкування з рідними учасників АТО,  вивчались їх проблеми та шляхи їх вирішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

                                      В.В.Мазуренко, Директор центру соціальних послуг