Щорічно у другу суботу вересня  в Україні святкують День фізичної культури і спорту. Це дуже важливе свято для всієї країни, воно приурочене всім спортсменам, як професійним, так і простим любителям, які виходять вранці на пробіжку.

Брусилівські спортсмени ніколи не стоять осторонь таких подій. Цьогоріч, перший навчальний тиждень був оголошений Олімпійським. В кожному навчальному закладі Брусилівської селищної ради проводилися тематичні заходи, а в п’ятницю  все завершилося загальним спортивним дійством.

 Воно проводилося з метою популяризації здорового та активного способу життя, зацікавленості та пропаганди розвитку фізичної культури і спорту в Брусилівській ОТГ серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів та ДЮСШ, залучення до занять фізичною культурою та спортом якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді, виявлення кращих та найсильніших команд.

Проводилися змагання з таких видів спорту: легка атлетика, спортивне орієнтування, футбол,  пляжний волейбол.

Привітати учасників змагань прийшли селищний голова Габенець В.В. та начальник відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради  Чмуневич М. І. Запальтим танцем та піснею піднімали всім настрій вихованці ЦДЮТ «Мрія».

Школярі Брусилівщини показали високий рівень своєї підготовки. І в результаті, всі чемпіони та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями, кубками та цінними подарунками.

Також були підбиті підсумки Спортивних ігор школярів 2016-2017 навчального року.

За підсумками минулорічних змагань

1 місце  посіла команда Брусилівської гімназії ім. Г.О. Готовчиця.

2 місце завоювала команда Брусилівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

3 місце  виборола команда  Водотийського НВК « ЗНЗ І-ІІ ст.-ліцей».

Переможці були нагороджені грамотами й призами від Брусилівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   

 

           Чмуневич М.І., начальник відділу освіти та спорту

           Брусилівської селищної ради