Міжнародний день музики — це свято, яке має свою історію. Міжнародна музична рада при ЮНЕСКО прийняла рішення про відзначення Дня музики в Лозанні в 1973 р. з ініціативи голови ради, музиканта зі світовим ім’ям — скрипаля і педагога Ієгуді Менухіна. В Радянському Союзі цю ініціативу підтримав видатний композитор Дмитро Шостакович. Вперше Міжнародний день музики було проведено 1 жовтня 1975 р. З того часу його святкування в усьому світі відзначається різноманітними концертами, фестивалями, творчими зустрічами, учасниками яких є всі, хто причетний до цього виду мистецтва — від юних музикантів, які роблять свої перші творчі кроки в музиці до видатних, визнаних в усьому світі виконавців.

Музика - одне із найдревніших мистецтв. Влада музики над душами людей була усвідомлена ще тисячоліття назад.

Без музики не уявляє свого життя жодна людина на планеті. Не уявляють його й викладачі та вихованці Брусилівської  дитячої музичної школи, котрі до Міжнародного дня музики  28 вересня, провели святковий концерт.

Свої таланти та уміння грати на музичних інструментах, брати складні ноти у співі демонстрували юні вихованці музичної школи Журахівський Владислав, Кондратенко Христина, Орахівська Анастасія, Знайда Артем, Сергієнко Анна, Ященко Вероніка, Дорогіна Анастасія, Макарчук Лідія, Майстренко Іван, Шуляківська Оксана, Карпенко Оксана та  весь педагогічний колектив. Ведучими свята були Шкіль Анастасія та Орел Денис. Приємним сюрпризом стала музична композиція у виконанні колективу викладачів Брусилівської дитячої музичної школи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

                                                                                                                           Л.В. Івасенко,  директор Брусилівської дитячої

                                                                                                                            музичної школи