Фото без описуБрусилівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад:

 - головний  спеціаліст відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Брусилівської селищної ради;

- інспектор праці Брусилівської селищної ради;

- спеціаліст відділу фінансового обліку та звітності  Брусилівської селищної ради.

Основні вимоги до кандидатів:

Головний  спеціаліст відділу містобудування, архітектури та земельних відносин - повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст (магістр). Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років. Володіння навичками роботи на  комп’ютері  та вміння  працювати з іншими технічними засобами,  необхідними для виконання службових обов’язків;

Інспектор праці Брусилівської селищної ради – повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр,  спеціаліст).   Стаж роботи за фахом: для магістра - не менше 2 років, спеціаліста – не менше 3 років.  Володіння навичками роботи на  комп’ютері  та вміння  працювати з іншими технічними засобами,  необхідними для виконання службових обов’язків.

Спеціаліст відділу фінансового обліку та звітності  Брусилівської селищної ради - базова вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра.Володіння навичками роботи на  комп’ютері  та вміння  працювати з іншими технічними засобами,  необхідними для виконання службових обов’язків.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається сектором організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення (до 04.11.2017 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Брусилівський район, смт. Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2

Телефон для довідок:  30473  

   Перед подачею необхідних документів на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»  кандидати  на посади уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повинні подати електронну декларацію за минулий рік.

 

 

                              В.В.Габенець, селищний голова