05 грудня 2017 року, напередодні Дня Збройних сил України, працівники ЦДЮТ «Мрія» разом зі своїми вихованцями відвідали КПНЗ «Обласний центр НТТУМ». Огородник Людмила Анатоліївна та Сливка Софія брали участь у виставці – конкурсі «Подарунок воїну» на якому вони представляли оберіг у вигляді українського вінка з лялькою мотанкою. Призерка  виставки-конкурсу  «Подарунок воїну» Сливка Софія яка заняла І місце в номінації «Сувеніри для військовослужбовців до Дня  Збройних сил України» молодша вікова  категорія, за роботу «ОБЕРІГ»

Кириченко Аліна Миколаївна та Петрівська Вікторія на зібранні лідерів учнівського самоврядування готували солодкі сувеніри – подарунки у вигляді квіткових букетів, для воїнів.

     Виставка-конкурс та зібрання лідерів учнівського самоврядування є особливою і для дітей і для дорослих, адже всі конкурсні і практичні роботи вже 6 грудня ц.р. стануть подарунками для військовослужбовців.

     Доблесть і честь солдатів та офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії. Українські військовослужбовці зберегли і примножили її. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не гучні слова. Сьогодні лави української армії поповнюються патріотами, які в такий непростий для нашої країни час сміливо стоять на варті миру та свободи.

Україна зараз переживає складні часи, тривога поселилась у серці кожного українця. Відчуття гордості, пошани і тривоги переповнює нас за воїнів, мужніх, відважних, витривалих, які через складні випробування загартували свої серця і душі для захисту рідної землі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису