5 грудня 2017 року  в м. Житомир  відбулися змагання зі стрільби серед допризовної молоді присвячених Дню  Збройних Сил України. Їх мета -   популяризація стрілецького спорту та удосконалення фізичної підготовки допризовної молоді для служби  у Збройних  Силах України та інших  військових формуваннях, утворених відповідно до законів України у правоохоронних органах, рятувальних та інших спеціальних службах.

Основним завданням стала  пропаганда здорового способу життя, залучення молоді до систематичних занять спортом, підвищення престижу військової служби та виховання почуття патріотизму.

Змагання проводилися у двох видах:

І – стрільба з малокаліберної гвинтівки ТОЗ 8 ( з відкритим прицілом), положення для стрільби – лежачи, відстань 50 метрів.

ІІ – стрільба з пістолета Марголіна, положення для стрільби – стоячи, відстань 25 метрів.

Цьогоріч у змаганнях брали   учать 18 команд із області. Брусилівську об’єднану територіальну громаду представляли учні  комунального опорного загальноосвітнього навчального закладу "Брусилівська гімназія  імені Г.О. Готовчиця ", а саме: Курдиш Ярослав, Філоненко Назар та Павловський Георгій. Керівником команди був вчитель фізичної культури  Номерчук Володимир Миколайович. Наші «снайпери» показали себе із найкращої сторони і  в справедливій боротьбі посіли 4 загальнокомандне місце, набравши  в сумі 109 балів.

Команда Брусилівської ОТГ  отримала безцінний досвід, яскраві емоції та за свою вправність була  нагородженна дипломом за 2 місце у стрільбі з пістолета Марголіна на відстані 25 метрів.

Тож вітаємо наших спортсменів  та побажаємо їм наступного року принести першість для нашої громади. 

Фото без опису

Фото без опису

 

Головний спеціаліст відділу освіти та спорту, А. Іонченко