Зустріч Нового року це завжди пам’ятне свято для всіх людей , а особливо для дітлахів. Але, щоб новорічні свята пройшли на належному рівні, пожежна охорона хоче нагадати протипожежні заходи, яких потрібно дотримуватись  під час святкування.

Перш за все потрібно перед їх початком оглянути приміщення і переконатися у повній готовності останніх у протипожежному відношенні, у тому числі забезпеченості потрібно кількістю первинних засобів пожежогасіння.

Для забезпечення безпеки людей, які будуть перебувати при святкуванні, слід передбачати не менше 2-х евакуаційних виходів. Не дозволяти заповнення приміщень людьми понад установлену норму.

Ілюмінація ялинки повинна  бути виконана з додержанням правил улаштування електроустановок: потужність лампочок не повинна перевищувати 25Вт; електропроводка до лампочок ялинкової ілюмінації повинна бути виконана гнучкими проводами з мідними жилами; підключення гірлянд до мережі повинно виконуватися тільки за допомогою штепсельних з’єднань.

Не дозволяється прикрашати ялинку целулоїдними іграшками, а також марлею і ватою, застосувати для ілюмінації ялинки свічки, одягати дітей в костюми з легкозаймистих матеріалів (вати, паперу, марлі та інше).

При виникненні пожежі викликайте пожежну охорону за телефоном 101

Брусилівський районний відділ ГУ МНС вітає Вас з наступаючим 2011 НОВИМ РОКОМ!  

Бажає всім Вам міцного здоров’я, великого щастя, здійснення найзаповітніших мрій! Нехай завжди поруч із Вами будуть краса і добро, тепло рідних і вірність друзів! Щоб вогонь горів лише в Ваших серцях, приносив радість і тепло.

                                ПРИКРАШАЮЧИ ЯЛИНКУ,  БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ З ВОГНЕМ!