Фото без опису27 квітня в парку, що в центрі Брусилова, відбувся традиційний щорічний фестиваль «Великодні писанки». Свято дитячої творчості зібрало делегації з різних населених пунктів району, які представили композиції та колекції писанок. Учасники фестивалю захищали свої композиції віршами, піснями і танцями, а також розповідали легенди про утворення Великодніх писанок.

Поважними гостями фестивалю були: перший заступник голови районної державної адміністрації Ненюк Олександр Олександрович, голова Брусилівської районної ради Рафальська Ніна Анатоліївна, Брусилівський селищний голова Габенець Володимир Васильович, священнослужитель Української Православної церкви Київського Патріархату Романина Олег Степанович.

Головним спонсором фестивалю виступила політична партія «Солідарність»  на чолі з керівником – Боровим Павлом Степановичем. Саме завдяки їх допомозі учасники фестивалю отримали подарунки.

Також в рамках фестивалю «Великодні писанки» на маленьких гостей чекали ігри та забави, які проводили спеціалісти райдержадміністрації та  селищної ради.

Професійний майстер-клас з виготовлення Великодньої писанки для учасників фестивалю проводила вчителька Брусилівської ЗОШ №1 Сафронова Світлана Олексіївна.

Журі було складно виділити переможців, адже багато композицій були варті особливої відзнаки. Рішення журі було таким: у номінації «Об’ємна писанка» перемогу здобула Йосипівська ЗОШ І ст, в номінації «Захист великодньої композиції» - Хомутецька ЗОШ І-ІІІ ст. та в номінації "Великодня композиція" - Морозівська ЗОШ I-II ст. Вітаємо переможців і бажаємо нових творчих здобутків.