Фото без опису   Літо – час шкільних канікул з веселими іграми, забавами, пригодами, та… книжковими дивами. Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул Брусилівська бібліотека для дітей організовує і проводить різні заходи. Щорічно кожна бібліотека, яка обслуговує дитяче населення, розробляє і реалізовує Програму літніх читань.

 

 
  Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів, творчих конкурсів, Інтернет-спілкуванню. Якщо протягом навчального року у школярів переважає “ділове читання”, то влітку весь свій вільний час діти можуть присвятити читанню і улюбленим захопленням. Програма розрахована на роботу з дітьми різного віку. В її рамках бібліотека займається залученням дітей і підлітків до читання кращих художніх, науково-пізнавальних книг, за допомогою творчих конкурсів створює умови для читацького розвитку. Влітку бібліотека працює за програмою "Літо з книгою в бібліотеці". Кожного дня три літні місяці проводяться різноманітні масові заходи для читачів бібліотеки.
      В Брусилівській бібліотеці для дітей розпочалася щорічна акція: «Літо з книгою». Де можна корисно провести час, поспілкуватися, повеселитися! До послуг наших користувачів нові книжкові новинки, цікаві виставки, огляди періодичних видань та багато інших цікавих та захоплюючих заходів. На найкращого читача літа чекає приз.
      Хто ще не знає як прохолодно і затишно в літню спеку в нашій бібліотеці? Завітайте до нас! Проведіть час з насолодою.
       Протягом літнього періоду в бібліотеці можна  гарно відпочити відправитися в захоплюючу подорож по сторінках улюблених книг, прочитати яскраві дитячі журнали та газети, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет, пограти в пізнавальні ігри, виготовляти іграшки, малювати тощо. При бібліотеці працює «Книжкова лікарня», де можна допомогти ремонтувати пошкоджені книжки та журнали. Літнє читання за шкільною програмою ми пропонуємо поєднати з переглядом художніх та мультиплікаційних фільмів у нашому Інтернет- центрі. А яке літо без ігор? В нашій бібліотеці на дітей  чекають комп’ютерні ігри, конкурси малюнків, майстер-класи з ліплення та малювання. Наша мета - показати дітям, що бібліотека не тільки «дім» книг, але і територія захоплюючих і веселих «подорожей».
 
 
 
--
Брусилівська бібліотека для дітей
E-mail:
 
 
Блоги:
 
Skype: