Напередодні  у Брусилівській районній філії Житомирського ОЦЗ відбувся семінар із загальних питань зайнятості та стану ринку праці. На семінарі, як зазвичай, приділено увагу питанням попиту та пропозиції робочої сили в регіоні, умовам надання статусу безробітного,     правам та обов’язкам безробітних, матеріальному забезпеченню у випадку безробіття, соціальним послугам, перевагам легальної зайнятості. Надано інформація щодо тимчасового  працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.

     У роботі семінару взяла участь начальник відділу надання державних соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення Брусилівської райдержадміністрації Гордін  І.  А. з метою інформування населення про зміни, які відбулися в призначенні житлової субсидії.  Ірина Анатоліївна проінформувала присутніх про те, що ці зміни перш за все стосуються  осіб, які не мають доходів, внутрішньо переміщених осіб, осіб, члени сім’ї яких не зареєстровані за адресою, осіб,  які зареєстровані  в житловому приміщенні, але фактично в ньому не проживають, тих, хто має загальну житлову площу більшу за 120 кв. м. для квартир та 200 кв. м. для будинків, тих, хто має транспортні засоби з дати випуску якого минуло менше 5 років тощо.

    На завершення семінару Ірина Анатоліївна надала відповіді на запитання присутніх та наголосила  на перевагах легальної зайнятості.

Фото без опису

Фото без опису