Щастя  й краса материнства в усі століття оспівувалися знаменитими художниками, поетами та композиторами. У всіх народів,  мати є берегинею, добрим ангелом домашнього вогнища, її мудрість поважали у сім’ї, в її розрадах знаходило спокій зранене, зболене синівське серце. Мати, віддає  дитині всю мудрість своєї душі, тепло свого серця, своє здоров’я. Материнська любов, не знає страху, сумнівів, розрахунків перед своїми дітьми. Вона, очищає нас, зігріває, зупиняє перед безоднею.                        

        В другу неділю травня традиційно відзначається День Матері, а в Морозівському сільському Будинку культури це свято відбулось 18 травня. Глядацьку залу заповнили місцеві жительки-мами різних поколінь. З привітальним словом до них звернувся директор Морозівського СБК Орел О.П., побажав миру, любові ,достатку та здоров’я. І почалося дійство на сцені. Лунали пісні у виконанні місцевого вокального ансамблю «Полісяночка», учнів місцевої школи.

         Дякуючи депутатам Брусилівської селищної ради  за розуміння та підтримку, з гордістю повідомляємо, що в Морозівському СБК тепер   є художній керівник Пашинська Світлана Вячеславівна, яка стала творчим натхненником для аматорського колективу і плідно співпрацює з директором СБК.

          Гарні слова  звучали для матерів і всіх присутніх в залі з вуст  ведучих свята: Інни Сергіївни Шевчук-Корсакової та її сина Андрія.      

          На свято були запрошені працівники селищного Будинку культури та головний спеціаліст відділу культури, туризму та діяльності засобів масової   інформації.

           Всі присутні в залі щиро дякували за свято, за приємні хвилини відпочинку.

 

                                                                             Лаворчук Т.Ф.

                                                          методист Брусилівського СБК