Сьогодні, у день вишиванки, Брусилівська районна філія перетворилася на музей-світлицю, наповнену вишивками.  Зранку тут панували  пожвавлення та гарний настрій. Фахівці зустрічали клієнтів служби зайнятості у вишиванках. До святкування долучилися і шукаючі роботу. Ті, хто прийшов у вишиванках створили святковий настрій для всіх. Хто був без вишиванок жалкували про те, що їхня ще не дошита, що варто вишити чи купити, тобто заряджались позитивом і бажанням одягнути вишиванку.

   Під час семінару «Оволодій новою професією» приділена увага і обговоренню ідеї щодо перетворення власного хобі - вишивання на власну справу чи додатковий заробіток. Факти про вишиванку, як оберіг та символ українського народу, звичайно, нікого не здивуєш. А от те що українська вишиванка має дуже давню історію та те, що вишитий одяг присутній не тільки у трипільській культурі, а і у скіфів, які проживали на території сучасної України, про особливе значення чоловічої вишиванки, як символу кохання та те, що першим модником, котрий поєднав вишиванку із буденним одягом був Іван Франко та інші цікаві факти здивували присутніх.

       На завершення семінару учасниці склали «квітку надії», в якій озвучили свої побажання миру, добра, здоров’я, процвітання родинам та Україні, фінансової стабільності та вдалої професійної реалізації.

Одягнімо вишиванки друже,

Хай побачить українців світ -

Молодих, відважних, дужих,

У єднанні на сто тисяч літ.

 

Нехай це свято об’єднує нас та дарує чудовий настрій!!!

Фото без опису

Фото без опису

 

Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації