За участю селищного голови Габенця Володимира Васильовича, керівників установ, начальників відділів відбулися сходи жителів сіл Соловіївка, Дивин, Яструбенька, Хомутець, Скочище, Долинівка, Соболівка. В.о.старости за територіальною належністю   Кияниця С.Ю., Радченко А.О., Луценко Н.І., Задніпрянець С.М., Заїць В.Л., Герасимчук Н.В. звітували про роботу за 2017 рік.

      Найбільш злободенними, болючими та актуальними проблемами жителі цих сіл вважають благоустрій, стан доріг, вирубку лісів, освітлення вулиць.  Йшлося також  про медичну та освітню реформи, надання соціальних послуг. Зустрічі були емоційними, бурхливими. На всі поставлені запитання селяни отримали відповідь. Габенець В.В. окреслив головні напрями роботи Брусилівської селищної ради на 2018 рік. Це благоустрій, вуличне освітлення, ремонт доріг. І ця робота уже проводиться. Приємно відмітити, що до благоустрою населених пунктів долучились всі, кому не байдуже лице свого селища, села:учнівські та педагогічні колективи, медичні працівники, працівники культури,  селищної ради, установ та підприємств, жителі селища, сіл. Ліквідовано десятки сміттєзвалищ, прибрано узбіччя доріг. По-новому виглядають сквери, парки. Невже у когось підніметься рука після такого всенародного прибирання викинути сміття в недозволеному місці, залишити його після відпочинку в лісі, біля річки, озера.

       На утримання та розвиток автомобільних доріг, дорожню інфраструктуру, поточний ремонт автошляхів селищною радою буде в цьому році освоєно 2,5 млн державної субвенції. В багатьох населених пунктах з’явилось вуличне освітлення. Селищна рада взяла курс та те, що були освітленими у вечірній та пізній час усі населені пункти ради.

       Сходи  жителів сіл   відбудуться 24 квітня у Покришеві та Романівці.

Фото без опису

                                                                 

                 В.В.Мазуренко. директор