Фото без опису   Щорічно у третю суботу квітня, починаючи з 1999 року,  в  Україні відзначається  День довкілля, встановлений відповідним Указом Президента України № 855 від 6 серпня 1998 року.

    Свято було задумано  для того, щоб відзначити Стокгольмську конференцію з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху, і «на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України і громадських природоохоронних організацій, з метою розвитку діяльності, започаткованої Всеукраїнською акцією «Дерево-Життя» та іншими громадськими ініціативами ». 

   Органами місцевого самоврядування і виконавчою владою в Україні приділяється велика увага  Дню довкілля. Щороку розробляються плани і заходи з підготовки та проведення Дня довкілля, які затверджуються відповідними рішеннями. Через засоби масової інформації, веб-сайти громадськість повідомляється про проведення Дня довкілля  та заохочується населенню до участі в його проведенні.

Зокрема на території Брусилівської селищної ради, на виконання рішення виконкому від 04.04.2018р. №414 з метою відзначення  Дня довкілля у 2018 році  також заплановано проведення ряду заходів.

 

Звертаємось до всіх небайдужих жителів, гостей селища, до керівників громадських, волонтерських та всіх інших організацій, підприємств, установ і закладів долучитись до прибирання своє маленької Батьківщини! Давайте спільними зусиллями наведемо лад у нашому домі!

      У п’ятницю 20.04.2018 року о 9-00 годині всіх небайдужих закликаємо долучитися до прибирання узбережжя ставу Тихі Верби смт.Брусилів, узбережжя Карабачинського водосховища та  скверу Пам’яті та Духовності  по вул.Лермонтова в селищі Брусилів!!! З собою бажано мати рукавички, граблі, мішки для сміття, бажання попрацювати і гарний настрій!!!

 

З надією на розуміння і  підтримку!!!

Бортнічук Т.Й., начальник відділу комунальної власності,

надзвичайних ситуацій, цивільного захисту

населення та екології

Брусилівської селищної ради