Березень для наших спортсменів був дуже жарким. 02-03 березня 2018 р. вони прийняли участь у відкритому чемпіонаті Київської обл. з  кікбоксингу  WAKO який відбувся в м. Боярка. На змаганнях було 170 учасників: Київська обл., Житомирська обл., Закарпатьска обл. і гості з Республіки Молдови.

  10 березня 2018 р. наш клуб отримав запрошення прийняти участь у відкритому чемпіонаті з таїландського боксу, на який приїхали учасники з Бердичева, Житомира, Вінниці та смт. Брусилова.        

 Самим приємним було те, що нам запропонували провести відкритий  чемпіонат Житомирської обл. ВТКА, який і відбувся 11 березня 2018р. під гаслом «Рубіж Мужності». М.Коростень, м.Житомир, м.Хорошів, м.Київ, м.Малин привезли до нас своїх спортсменів, де була сформована збірна учасників на Чемпіонат України. В збірну ввійшли і наші спортсмени: Стецюк Микола – учень 5 класу БрусилівськоїЗОШ№1, Слободенюк Василь – учень 2 класу ЗОШ №1,  Ніссе Іванна – учениця 1 класу Брусилівської гімназії ім. Г. О. Готовчиця.

  23-24.03.18р. відбувся відкритий чемпіонат Діамантової серії м.Києва з кікбоксингу WKA «KYIV OPEN -2018». Другий етап. Від ск «Файтер» поїхала команда з 9 спортсменів, яка показала хороший результат і здобула нові навички майстерності.

 З 29.03-01.04.18р. у м. Полтаві проходив  Чемпіонат України з кікбоксингу ВТКА. Представляти Житомирську обл. поїхали 7 чоловік, а саме від нашого ск «Файтер» -  Стецюк Микола, який здобув срібло в запеклих двобоях, бо в його віковій та ваговій категорії було 28 учасників.

  А також одночасно у м.Харків відбувався Чемпіонат України з кікбоксингу «ІСКА», на якому проходив другий етап відбору  на   Чемпіонат Світу та Європи. Він має відбутися 01.05.-06.05.2018р. в м.Києві. Від збірної Житомирської обл. приймали участь 12 спортсменів, від ск «Файтер» - 4 спортсмени і успішно пройшли відбір.                                                                                    

  Підготував учнів до змагань  голова Брусилівської федерації кікбоксингу Ніссе Олексій Миколайович.

   Висловлюємо щиру подяку за підтримку  Брусилівському селищному голові Габенцю В. В. та голові ГО «Рідний Дім Брусилівщина» Нікітчину О.Ю., а також нашим партнерам: ТОВ «Агрофірма «Брусилів», ТОВ «Файдал-УА», ФОП Компанець М.А. і всім не байдужим людям, які сприяють розвитку кікбоксингу в районі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

Батьки вихованців

СК «Файтер»