Cпільний проект відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації зі службою у справах дітей, сім’ї та молоді селищної ради для  дітей на період літніх канікул - «Канікули: цікаво і корисно».

Масові заходи згідно плану будуть проводитися у Брусилівській  центральній бібліотеці ім. Г.М.Ткаченка . Для заохочення юних користувачів до масових заходів бібліограф Тетяна Мельниченко зробила  "Солодку скриньку" зі смачними цукерками.

Фото без опису

Фото без опису

9 червня  спеціаліст служби  Марія Павлівна Шеремко провела бесіду  про права і обов'язки дитини. Не оминуло дітей і домашне завдання - прочитати книгу "Пригоди Тома Сойера" Марка Твена  і розповісти свої враження.

Фото без опису

Про історію та традиції святкування  Міжнародного дня захисту дітей та Всеукраїнського дня батьків,  про День матері та свято батька, розповіла бібліотекар Оксана Миколаївна Макаренко за круглим столом та показала медійну презентацію «Найдорожчі у світі». Неіснуючу тваринку малювали юні користувачі бібліотеки на першому відвідуванні працівників із служби у справах дітей,сім'ї та молоді.

Фото без опису

Бібліограф розповідала дітям про користь молока, пригостивши смачним морозивом.

 

                                                                                                                                       Т.І. Мельниченко, бібліограф