22 грудня в Брусилові відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки. На святкову зустріч із дітьми прийшли гарні гості з  добрими вістями і святковими вітаннями - Брусилівський селищний голова Габенець В.В., голова районної ради Рафальська Н.А. та перший заступник голови райдержадміністрації Ненюк О.О.. Запросили діти на відкриття ялинки і святого Миколая, який   щороку приходить в наш край, в кожну хату, в кожен дім і несе дарунки всім…  

Вірші  про святого Миколая читали Олександр Лозко та  Валерія Смірнова, святковий флеш-моб підготували гуртківці селищного Будинку культури, а пісню «Святий Миколай» подарували школярі  Брусилівської гімназії. Діти разом з аніматорами-старшокласниками Осівецького НВК та Брусилівської ЗОШ №1 водили хороводи. Отримали школярі і новорічні подарунки-солодощі від Брусилівської селищної ради, які їм всім вручив святий Миколай.

    Засвітилися вогні на селищній ялинці, зарясніли на ній і новорічні прикраси, чимало з яких виготовляли гуртківці ЦДЮТ «Мрія» та школярі Брусилівщини. Новорічні свята вступають широким кроком на поріг у кожну хату і веселу, і багату, дружню, щиру і щасливу в кожну сім’ю трудолюбиву.

( Дивіться решту світлин у фотогалереї).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

                       

                                                          Андреєва Г.М., методист СБК