Проблема вибору професії постає перед школярами досить рано - в 14-16 років. Часто у цьому віці неможливо уявити себе в якості працівника і оцінити правильність та важливість свого рішення. До кого звернутись за допомогою, з ким порадитись? Тут руку допомоги простягує державна служба зайнятості.

     Днями фахівці Брусилівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості з метою презентації послуг служби зайнятості для учнівської молоді провели День відкритих дверей  « Служба зайнятості – твій порадник та помічник» для учнів 8 класів Брусилівської ЗОШ №1 І- ІІІ ст..

Директор філії Дрозд Олександр ознайомив учнів з напрямками діяльності служби зайнятості, особливостями сучасного ринку праці, актуальними професіями на ринку праці, важливістю проведення профорієнтаційної роботи  серед учнівської молоді тощо.

 Учні знайомилися з інформаційними матеріалами щодо опису професій, навчальних закладів, послуг служби зайнятості. Під час заходу учням продемонстровано анімаційні профорієнтаційні ролики про вибір професії, «Як знайти своє покликання?» розважально – освітнього серіалу «Пошук роботи», ознайомлено з основними правила вибору професії, формулою вибору професії, надано інформацію про можливості та послуги служби зайнятості, зокрема про можливість проходження профорієнтаційного тестування та індивідуальної профконсультації.

Брусилівська районна філія Житомирського ОЦЗ приділяє велику увагу профорієнтаційній роботі. Адже саме професійно-орієнтовані учні - це в майбутньому професіонали своєї справи, котрі зможуть принести користь українському суспільстві та нашому рідному краю. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації