Шановні мешканці Брусилівщини! Повідомляємо, що злочинцями скоєно крадіжки телефонних кабелів, які проходили по місцевості вашої громади, у т.ч. вздовж городів та будинків.

    Зухвалі дії злочинців призвели до пошкоджень та припинення зв’язку, для відновлення якого потрібен тривалий час, людські зусилля та витрачання значних коштів.

  Той, хто став свідком неправомірних дій* зловмисників щодо майна Укртелекому, має зробити 3 кроки:

  •  Повідомити про злочин у будь-який зручний спосіб: письмово або усно, зателефонувавши за номером 0412-420797 або (091)1144768, стаціонарний тел.30208 (робочий час), що призведе до затримання злочинців
  • Дати показання у якості свідка
  • Отримати винагороду** до 1200 грн від Укртелекому

*  умисні протиправні дії особи (осіб), спрямовані на вчинення кримінального правопорушення шляхом пошкодження, знищення майна Укртелекому.

  ** безповоротна фінансова допомога, яка не є частиною заробітної плати або винагородою за надані послуги, виконані роботи. Розмір фінансової допомоги є фіксованим та виплачується Укртелекомом одноразово за кожен підтверджений факт дій згідно внутрішнього  Положення. Нарахування та сплата обов’язкових податків та зборів при виплаті фінансової допомоги здійснюється Укртелекомом  відповідно до чинного законодавства. Сума фінансової допомоги для одноразової  виплати не може перевищувати 1200 гривень до оподаткування. Витрати, пов’язані із перерахуванням коштів несе Укртелеком.

 (Винагороду при важливості інформації гарантуємо).

Допоможіть спіймати злодіїв, які позбавляють вас можливості зв’язку.

 

                                                                                                                                                      Регіональна безпека ПАТ "Укртелеком"