Виконавцями народних і класичних творів стали викладачі та студенти  спеціалізації  «Спів»  Житомирського музичного училища ім.В.С.Косенка. Всі вони були дуже різними – першим публічним виступом став концерт для студентки 1 курсу Н.Пахомової, 2 курс представляли Т.Михайленко та М.Падун, на 3 курсі навчається А.Івасенко, випускниця Брусилівської ДМШ.

    Найбільш досвідченою зі студентів була А.Пещур, яка навчається в  Одеській музичній академії – вона представила частину своєї програми, підготовленої для виступів у Варшаві та Мюнхені. Завершив концерт виступ викладачки вокалу, лауреата міжнародних конкурсів Т.О.Павленко.

    Дуже приємно було бачити талановиту цілеспрямовану молодь, зворушливо відчувати їх хвилювання, яке незабаром вже перемагав професіоналізм. І можливо, ще на будинку Брусилівської  дитячої музичної школи буде меморіальна дошка, яка сповіщатиме, що вони давали тут один з найперших своїх концертів. Хоча це і не головна нагорода - основне, це займатися улюбленою справою, від душі ділитися своїм талантом де б ти не був. Дякуємо за це музичне свято, бажаємо молодим виконавцям подальших успіхів та сподіваємось на нові зустрічі!

Фото без опису